Resolved HAS NT BEEN RUNNING SLOW OR WEIRD FOR ANYONE ELSE???

63,612
50,678
Joined May 23, 2005
seems like since yesterday
been real slow to load
Pics also don’t load correctly
Seems to be mostly in general
 

Belgium

formerly colombia
21,534
30,746
Joined Jan 12, 2013
Didn't notice anything yesterday but it was down for me for a while earlier today. It sometimes loaded all messed up too with the sidebar text all over the screen.
It's looking normal now for me but still very slow
 

RustyShackleford

Supporter
49,053
131,127
Joined Jul 20, 2009
Yeah, It has been running real slow since yesterday for me.

Sometimes a page loads funny, sometimes it loads cool, sometimes I get a message the site can't be reached and I even got some weird page about the server being installed correctly.

But it gotten a lil better now
 
39,612
72,670
Joined Mar 19, 2013
Been slow all day, been getting error messages.

Just tried with chrome and it gave me a high risk warning. Used a different browser and it's working fine.
 
6,969
4,562
Joined Oct 5, 2015
Fellas, I think we might actually be back this time..........nope, I haven't had NT lag out on me after 2 minutes since my last post.
 
Top Bottom
  AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker or head over to our upgrade page to donate for an ad-free experience Upgrade now